kogo-menu-zelen-flek

Menu

Količina (g) Cena (eur)
Mešan narezek (Caciotta, Pecorino, Prsut San Daniele, rolana panceta, vloženine, marmelada) 100 12,50 / osebo
Pršut 100 7,9
Pršut San Daniele 100 9,9
Panceta rolana 100 8,3
Panceta Cigoj 100 13,4
Podbradek Cigoj 100 11,3
Pata negra Cinco jotas pršut 50 21,9
Lardo Cigoj 50 9,9
Lardo Pata negra 50 8,9
Salama medved Biosing 20 13,6
Salama jelen Biosing 20 12,6
 Količina (g)Cena (eur)
Mix sirov15013,2
Kmetija Žerjav – Kraševc1009,9
Kmetija Žerjav – Sivc1009,9
Zidarich – Mlet s poprom10010,5
Zidarich – Jamar10011,2
Ovčji sir1008,3
Kravji sir1007,7
Parmiggiano Reggiano1009,9
Sir s tartufi1009,7
 Količina (g)Cena (eur)
Chefov mix ( bakala, hobotnica, jeterna pašteta, vitello tonnato, gamberov tatar) 15,50 / osebo
Bakala z prahom sušenih črnih oliv in Lisjakovim oljem 9,8
Gamberov tatar z ribezovim kaviarjem, gorčičnimi semeni in oljčno citrusnim prelivom 13,5
Hobotnica v solati s paradižnikovim sokom, kremo pistacije in burrate ter suhim travniškim cvetjem 13,3
Brancinov karpačo, špinača, maline, mešanica poperov, citrusni oljčni prelivi, cvetlični med, solni cvet (za dve osebi) 16,5
Dimljen goveji tatar z maslom črnega česna in sojine omake, gorčičnimi semeni in rumenjakom 14,5
Vitello tonnato z mini kaprami 12,5
Cena (eur)
Fuži s tartufi 22,9
Tagliolini s škampi 18,9
Rižota z gamberi, jurčki in drobnjakom 17,5
Rižota s sipo, češnjevim paradižnikom, parmezanom ter citrusnim olivnim oljem 14
Hišni njoki, istrska klobasa in radič 13,5
Špageti “al mare” z morski dobrotami 21
Buzara mešanih školjk (2 osebi) 18
 Cena (eur)
Predjed4,5
Juha4
Ribja jed9,3
Mesna jed9,3
Dnevna solata3
 Cena (eur)
Dnevna juha5
Cena (eur)
Hobotnica iz pečice z sezonsko zelenjavo, olivami in polento 22,1
File bele ribe (Black cod, pagar, brancin, orada grdobina) z limoninim pirejem, popečenim koromačem in umami omako iz školjk 21,9
Sipin brodet s popečeno polento in prahom dimljene limone 14
Sveži dnevni ulov (gojena ali divja riba)(odvisno od dnevne ponudbe) 70 – 80eur / kg
Počasi zorjena svinjska rebra z limoninim pirejem, pečenim korenjem, šalotkina omaka in praženi lešniki 16,5
Konfitirane goveje ličnice s štruklji pečenega česna in zeliščno omako 16
Pečena piščančja prsa z masleno žajblovo omako, domačim ocvrOm krompirjem in sotirano zelenjavo 14
Počasi kuhana telečja krača v pečici z gomoljno zelenjavo in ocvrtim krompirjem (2 osebi) 32,5eur / kg
Goveji steak s kostjo ali brez (kostata (dry aged 90 dni), roastbeef, ribeye), domač ocvrt krompir, sotirana zelenjava, maslo črnega česna in sojine omake 7-9eur / 100g
 Cena (eur)
Popečena polenta 4
Sotirana zelenjava 4
Domač ocvrt krompir 4
Štruklji pečenega česna in tolminske skute 5
Limonin pire ali pire krompir 4
Pire krompir z tartufi  7
 Cena (eur)
Mešana solata3,5
Sezonska solata4
Cena (eur)
Affogato slane karamele, kakavov čips in espresso 4,5
Lešnikov brownie z kostanjevim medom in sveže ribanimi tartufi 7,5
Jabolčna krostata z lešnikovo skuto in marelično marmelado 6
Slani čokoladni souffle s svežim tartufom in Baileys kremo 9,5
Crème Brûlée s kardamomom, jagodnim sorbetom in svežim sezonskim sadjem 6